Ельміра

36 років

Мене згвалтували 4 роки тому. Тепер у мене ВІЛ+ статус. Я лесбійка, живу з жінкою та її батьками в невеликому селищі. Через депресивний стан та відсутність комп'ютера я зараз не можу працювати. Потрібні кошти на комплексні обстеження організму і деякі препарати.

Хочу допомогти

Цього Різдва у мене виявили ВІЛ+ статус. Мене згвалтували на вулиці 4 роки тому, я сдала тест на ВІЛ одразу, але ніхто не сказав, що одразу він правди не скаже і що визначає він антитіла, а не сам вірус у крові. Після цього почала психотерапію та потрапила до психіатра, що діагностував біполярний аффективний розлад, лікуюсь та приймаю таблетки до сьогодні.

Я лесбійка, живу з жінкою та її батьками в невеликому селищі. Партнерка мене підтримує та зараз ми приїхали проходити обстеження через мій ВІЛ+ у Харків.

Через депресивний стан та відсутність комп'ютера я не можу працювати. Мою партнерку звільнили з роботи перед новим роком.

Під час обстежень у Харкові, яких не роблять у нашому селищі, в мене виявили вірусну нагрузку більше 10 мільйонів копій вірусу у мл крові. Виявилось, що в мене практично не залишилось Т-лімфоцитів і це робить мій організм повністю безпорадним.

Вже приймаю ліки та маємо безкоштовну кваліфіковану допомогу, та потрібно пройти ще багато обстежень на предмет наявності онкології та інших супутніх захворювань, бо в мене вже знайшли доброякісні новоутворення у печінці та підозрюють кісту у черевній порожнині, а за лінією моєї матері всі жінки помирали від раку.

Все це коштує грошей, яких у нас майже не лишилось. А особливо нам зараз необхідні кошти на препарати, що я і моя партнерка приймаємо за рецептом психіатра. В неї ПРЛ (емоціно нестабільний розлад особистості), були підозри на шизофренію, та поставили діагноз посттравматичного розладу ще навесні.

Потреба: кошти на обстеження та лікування.