Ірина

41 рік

Виросла в дитячому будинку, але маю ціль та радість в житті - моя дитина. Потреба в смартфоні закрита. Борг понад 10 000 грн., а ще треба платити за гуртожиток, роботи немає. Буду вдячна за будь-яку допомогу.

Хочу допомогти

Цього року ми не змогли відсвяткувати Різдво.

Мене звати Ірина, і я – борчиня. Ні, я ні разу не брала участь у боях, та й взагалі намагалася нікому не завдавати болю. Я боролася на іншому рингу – життєвому, і тут свою перемогу доводилося виривати зубами. «Діддомівська», саме так називають таких, як я. Я не знала своїх батьків і навіть в уяві не могла намалювати портрет мами чи тата. Про історію моїх стосунків жоден режисер не захоче зняти романтичний фільм.

Мій обранець з часом почав підіймати на мене руку, він не хотів працювати. Не можна назвати цей період надто солодким у моєму житті, та все ж він подарував мені той сенс, який я так довго шукала – я стала мамою сина. Від чоловіка я пішла. Було страшно, та я знала – тепер у мене є ціль. Я полишила усі думки про самогубство, я продовжувала боротися за майбутнє свого сина. Для нас з дитиною 2020 рік виявився дуже важким, але я не падаю духом і не здаюсь, я мушу триматись заради свого синочка, бо він все що в мене є.

Щоб погасити кредит, виставила на продаж ноутбук але мене обікрали. Ноутбук забрали , а грошей нема... Борг більше 10 000 грн., а ще треба платити за гуртожиток, роботи немає. Буду вдячна за будь-яку допомогу.

Якщо ваша ласка, то я би попросила для своєї дитини смартфон, він єдиний в класі немає телефона, бо я не маю на цей час можливості придбати йому. В нього старенький кнопочний є телефон, він ледве працює і я часто з ним не маю зв'язку, бо злітає сім картка, а ще дуже важливо, що на смартфоні є вайбер. Так як діти вчаться через день і дистанційно то дітям кидають завдання на вайбер, а мій хлопчик відмінник круглорічний, я хочу, щоб він володів інформацією зі школи.

Я буду вам дуже вдячна щиро. Я завжди прошу для сина щось а не для себе, хочу дати йому ту любов яку я не мала в дитинстві, але при тому не балую його. Але хотілось би ще попросити якихось продуктів, наприклад цукор, гречку, масла, кусочок м'яса, солі, чаю, молока, яйця, творог. Мочалки для миття посуди, звичайні потреби для проживання.

Я - інженер-технолог харчової промисловості, маю досвід роботи бухгалтеркою, можу надавати послуги.