Катерина

41 рік

Живу з багаторічною депресією, через це мало працюю, накопичились борги. Мене дуже підтримає, якщо мені допоможуть зняти хоча б частково фінансовий тягар – 5000 грн.

Хочу допомогти

У мене тривала (багаторічна) депресія. Вона настільки сильно вплинула на мене, що я протягом багатьох місяців практично не могла працювати. І тепер моя життєва ситуація схожа на зачароване коло. Я працюю дуже потроху (не виходить робити це повноцінно), заробляю мало, а кількість проблем навколо мене настільки величезна, що їх вага придавлює мене до землі та не дає підвестися. Мені потрібна допомога у тому, щоб полегшити цей тягар, щоб він став для мене під'ємним.

Депресія - це хвороба, яка знижує стійкість до стресових ситуацій. Будь-яка проблема стає майже невирішуваною, будь-яка муха роздувається до розмірів слона. Це постійний брак сил. Мені бракує сил, щоб розчісуватись щодня, щоб мити посуд та прибирати квартиру. Це здається дивним, але аж настільки ця хвороба мене виснажує. Вона переслідує мене з дитинства, я виросла в токсичній сім'ї, в постійному стресі та знеціненні. Вже доросла, у загостренні, я була змушена доглядати саме ту людину, яка була найбільш токсичною та фактично зумовила мої проблеми. Мені було дуже важко, я не витримала та зламалася.

Через те, що я довго не могла працювати (та й досі не можу робити це повноцінно), в мене накопичились величезні борги. Тільки за комунальні це сукупно 40 тис. грн. Крім того, загострення депресії припало на період, коли в мене був банківський кредит, і тепер я маю сплатити 22 тис. грн. боргу, про що вже є рішення суду. А я заробляю зараз 300-500 грн. на тиждень. Просто не можу більше. Мені ледве вистачає на їжу - а треба ще дійти до лікаря-психіатра та потім постійно купувати ліки, бо без них я не зможу стати на ноги. До того ж, в мене зламалася пральна машина, є проблеми з комп'ютером - єдиним засобом мого існування, бо я заробляю за його допомогою. Проблеми оточують мене, а через депресію кожна з них здається величезним каменем, що падає на мене.

Мене дуже підтримає, якщо мені допоможуть зняти хоча б частково фінансовий тягар – 5000 грн. Я не в змозі оплатити такі борги, і тому я відчуваю розпач, який підсилюється впливом хвороби. Разом із тим, якщо ці проблеми будуть вирішені хоча б частково, в мене є надія врятувати своє життя та знов зажити повноцінно.

Я можу надавати послуги копірайтерки, редакторки, перекладачки з англійської. Але через депресію мені важко працювати регулярно, тому я б хотіла виконувати разові замовлення, бо дуже боюся під час чергового загострення підвести замовника