Віка

27 років

Виїхала з Донецька у 2014. Під час навчання наробила боргів. Зараз збираю на курси програмування. Буду вдячна за будь-яку допомогу

Хочу допомогти

Я родом з Донецька. Спакувавши нашвидкоруч сумку з літніми речима, мені довелося навмання їхати з міста у 2014 році. Так і виїхала, не знаючи, що це назавжди. Лишила житло і роботу, на якій мене цінували, де я щойно отримала підвищення.

І з того часу почалися проблеми. Жила в Черкасах, бо куди був вільний білет під час ажіотажу, туди поїхала. Потім Кривий Ріг – туди переїхав рідний університет. Зараз Харків. Вже шостий рік.

Навчання закінчила, з гуртожитку попросили виселитися. Після того, як знімала кімнату з дівчатами та почали пропадати речі, зняла квартиру-гостинку. Оренда у Харкові дуже дорога: 4-5000 грн на місяць. Хлопця чи близьких друзів не маю, батьки вже старі та лишилися на окупованій території, самі хворіють, здоров'я погіршилось. Родичів за межами окупованих територій немає. Під час навчання та після - через ці всі фактори - наробила боргів, ледве не загриміла у "швидкогроші" кредит, дуже боюся цього. Перед Приватбанком борг 5000 гривень вже другий рік віддаю, перед МоноБанком 10 000.

Намагаюся справитися сама, але зараз криза, коронавірус, на офлайнову роботу не влаштуєшся, ринок за моїм фахом (копірайтинг та SMM) і не тільки дуже впав, і на фрілансі теж проблеми. Лікування зубів, якого я потребую, триває вже дуже давно і дуже дороге. Частково я його зробила, але зараз зуби болять і руйнуються, в посмішці помітні відсутні зуби, тому це треба вирішувати терміново.

Хочу перейти до IT, щоб мати змогу забезпечувати себе самостійно. Для цього потрібно буде змінити комп'ютер, мій для кодингу не підходить. Збираю гроші на курси по програмуванню, обираю з-поміж Javascript та Python.

Буду вдячна за будь-яку допомогу. Зокрема потребую продуктів, взуття на

весну-літо 40 розміру.

Можу надавати послуги копірайтингу та SMM, пишу українською та російськими мовами.