Влада

34 роки

Я переселенка з Донбасу, маю інвалідність 2 групи, також я відкрита лесбійка. В кінці року мене викинули з орендованої квартири, хоч у мене був дійсний договір оренди. Я залишилась на вулиці без засобів для існування. Потребую допомоги на перший час.

Хочу допомогти

Я - переселенка із Донецька, маю офіційний статус тимчасово переміщеної особи та 2 групу інвалідності. Я лесбійка, яка не приховує свою сексуальну орієнтацію, проте ці факти не пов'язані із складною життєвою ситуацією в якій я опинилась.

28 грудня о 12 дня мене примусово виселили із квартири, яку я винаймала згідно з договором оренди. Я пережила дуже стресовий день, залякування та погрози. Мої спроби захистити себе та відстояти свої права, мої звернення в поліцію та на найрізноманітніші гарячі лінії нічого не дали - все скінчилось насильницьким виселенням з квартири орендодавцем та його помічниками – людьми у масках. Все скінчилося тим, що декілька чоловіків у масках насильно зібрали мої речі та винесли на сходову клітку, а мене із застосуванням грубої фізичної сили, випхали у під'їзд.

Ніч я провела на сходовій клітці, спала теж на власних речах, без змоги навіть скористатися вбиральнею кімнатою, довелося звертатись до сусідів - я не наважилась вийти на вулицю до кафе чи супермаркету. Наступного ранку я домовилась із консьєржкою: вона впустила мене себе і там я зарадила телефон. Втім скоро на виклик орендодавця приїхала поліція і вивела мене звідти.

Так склалось, що в мене не було грошей ні фізичних, ані на картках, та я не маю ні друзів, ні родичів, до яких би я могла б звернутись за допомогою. Я звернулася до правозахисниць і мені допомогли. Надали дієві поради, також допомогли фінансово аби я змогла орендувати хостел.

Зараз я проживаю в хостелі і потребую підтримки на перший час. Буду рада пропозиціям роботи у Києві у сфері ІТ та game-компаніях, можу надавати консультації клієнтам із розробки ігор – незалежно від жанру чи платформи.