Ярина

38 років

Виховую сина 2,5 рочки. Більше шести років потерпала від чоловіка. Розлучилася. Його притягнули до відповідальності за домашнє насильство. Він не дає коштів на дитину, суди щодо аліментів затягує та відкладає. Ми з дитиною два тижні були важко хворі на ковід. Потрібна фінансова допомога, бо вже залізли у борги.

Хочу допомогти

Виховую сина 2,5 рочки. Більше шести років потерпала від чоловіка. Принижував, знецінював, підіймав руку, шантажував грошима. Майже в усьому звинувачував мене. І в якийсь момент я сказала: «досить!». З допомогою Центру «Жіночі перспективи» подала заяви на розлучення, на аліменти, в поліцію та суд про насильство. Його притягнули до відповідальності за домашнє насильство. І зараз ми живемо окремо.

Але економічне насильство продовжується – він зовсім не дає коштів на дитину, а суди з призначення аліментів затягує та відкладає. Я живу у зйомній квартирі. Все більше і більше заходжу в борги. Ситуація ускладнилася тим, що ми з дитиною два тижні були хворі на ковід і я не працювала.

Із рідних є тільки мама і бабуся. Вони живуть у кавалєрці на 16 м кв. Я не можу жити там з дитиною. Там немає кухні, ванни, дуже сиро, туалет у подвір'ї. Мама має соціальну допомогу по інвалідності із-за проблем із зором. Бабуся отримує пенсію. Допомогти вони не можуть.

Буду вдячна за фінансову підтримку, яка допоможе хоч трошки відсунути думки про те, що буде далі і чим я платитиму за наступний місяць за житло. Бо ми з малим вже у боргах, більше 10 тисяч.

Я дипломована майстриня манікюру. Зараз вже повернулася до роботи. Маю удома все необхідне професійне обладнання та матеріали. Локація – мікрорайон Сихів міста Львова. Також потребую ваших замовлень. Зроблю вам чудовий манікюр!