Юлія

31

Я живу у модульному містечку в Бучі. Ми з донькою втекли з окупованої Нової Каховки аж через півроку після окупації - раніше не могли виїхати. В мене почалися проблеми з жіночим здоров’ям. Потрібні аналізи та ліки.

Хочу допомогти

До війни я з донькою жила у місті Нова Каховка у Херсонській області. Я працювала в кінотеатрі касиркою. Наше місто потрапило в окупацію у перший день великої війни. Ми довго не могли виїхати звідти – не було коридорів, перевізники ставили космічні ціни. Ми виїхали аж у вересні 2022 року, заплатили 10 тис грн за двох.

 

Спершу ми потрапили у Запоріжжя, потім поїхали в Польщу. Місця там ми не знайшли і повернулися в Україну. Шукали притулки і знайшли модульне містечко в Бучі. З листопада 2022 року ми тут живемо. Коли три дні не було електрики, було жахливо холодно. А зараз уже є і генератор, і електрика.

 

Раз на тиждень я ходжу прибирати приватний будинок. З роботою в Бучі зараз важко. Після пережитих стресів у мене погіршилося здоров’я. Найбільше почалися проблеми з жіночим здоров’ям. Мені потрібні дорогі аналізи та гормональна терапія. Якщо зможете, допоможіть будь ласка.

Yulia

31

I live in a modular town in Bucha. My daughter and I escaped from occupied Nova Kakhovka six months after the occupation - we could not leave earlier. I started having problems with women's health. I need tests and medicine.

I want to help

Before the war, I lived with my daughter in the city of Nova Kakhovka, Kherson region. I work in a cinema as a cashier. Our city was occupied on the first day of the great war.We could not leave there for a long time - there were no corridors, driver scharged high prices. We left native town only in September 2022, we paid 10,000 UAH for two people.

 

First we got to Zaporizhzhia, then we went to Poland. We did not find a place there and returned to Ukraine. We looked for shelters and found a modular town in Bucha. We have been living here since November 2022. When there was no electricity for three days, it was terribly cold. And now there is already a generator and electricity.

 

Once a week I go to clean a private house. It is difficult with work in Bucha now. After the stress experienced, my health deteriorated. Problems with women's health started the most. I need expensive tests and hormone therapy. If you can, please help.