Анастасія

48 років

Чоловік не допомагає зовсім, тільки знущається з мене та сина Хочу придбати матеріали для повернення в професію майстра манікюру та для до обстеження і лікування грудей

Хочу допомогти

«Ти жінка, ти мусиш» - улюблена фраза мого чоловіка.

Чоловіка, який каже, що «вини за собою не чує». Ані за те, що пальцем не поворухнув, коли я, з новонародженим сином та після операції з видалення матки та забороною підіймати важке, мусила виходити в магазин за продуктами з немовлям і візочком і підіймати все це на другий поверх без жодної допомоги, внаслідок чого розійшовся післяопераційний шов. Ні за те, що без жодних пояснень пішов з дому та залишив мене з дитиною на півроку, коли я доглядала важкохвору матір. Та й ні за те, що скидав сина з ліжка, бив ногами та обзивав «лузером», коли той не вставав зранку до школи.

Зараз через серйозні проблеми з хребтом (які виникли через необхідність часто підіймати покійну матір) я не можу нормально працювати. Будь-яке навантаження – навіть коли я трохи довше стою чи сиджу – може призвести до паралічу нижньої частини тіла. Окрім цього, зараз я на порозі онкології – навіть просто зняти бюстгальтер для мене буває нестерпно. У чоловіка ж «порада» одна: «Не думай про це».

Вже рік я з 13-річним сином живемо на гроші моєї старшої доньки. Чоловік, хоча й працює, відмовляється брати участь у сімейних витратах. Просто каже «Я нічого не маю» – та й усе. Може кинути мені інколи пачку цигарок – мабуть, думає, що робить цим велику ласку. Якби не донька, я не знаю, що б із нами було. Та брати гроші в молодої дівчини, якій самій потрібно влаштовувати своє життя – соромно і болісно.

Він – відвертий «нацик», який каже «їх усіх треба винищувати», який вчить цьому мого сина…

Я завжди мовчала задля спокою в сім'ї. Зараз я подала заяву про розірвання шлюбу і сподіваюся, що вже нарешті звільнюся від цієї людини і заживу повноцінним життям.

Я потребую допомоги для того, щоб придбати матеріали для повернення в професію майстра манікюру та для до обстеження і лікування грудей.

Я готова надавати послуги манікюру та педікюру у Львові.

Буду вдячна за будь-яку допомогу.