Христина

34 роки

Сама виховує сина 3,5 роки. Пішла від чоловіка, коли той почав вживати наркотики Потреби: продукти, особливо молочна продукція для дитини. 3800 грн. для оплати комунальних послуг

Хочу допомогти

Я пішла від чоловіка два роки тому, коли він почав вживати наркотики та піднімати на мене руку. Деякий час жила в Києві, кілька місяців тому повернулася до Львова. В квартирі чоловіка жити ми не можемо, бо він її перетворив на притон.

Ми живемо у друзів, які погодилися нам дати квартиру поки займаються її переоформленням після смерті бабусі. Ми відмили квартиру і оплачуємо тут комунальні послуги. Можемо жити тут іще три місяці, після цього повинні переїхати в інше місце, але грошей на це немає. Я поки що не можу вийти на роботу, оскільки в садку, куди пройшов син, відмовляються його приймати. Мій син гіперактивний і кілька разів виникали конфліктні ситуації з іншими дітьми. Я знайшла інший садок, де готові його прийняти, але йому потрібна реєстрація.

Батько дитини міг би його зареєструвати на своїй квартирі, але він загубив свій паспорт і не поспішає щось робити.

Щойно в мене з'явиться час, щоб працювати, я вийду кур'єркою Glovo чи Raketa. В мене є велосипед і я попереднього пройшла по співбесідах в цих компаніях.

Зараз ми маємо трохи гречки та олію, але будемо вдячні за будь-які продукти та кошти.

Потреби: продукти, особливо молочна продукція для дитини.

3800 грн. для оплати комунальних послуг.