Ліля

39 років

Хочу зібрати кошти на якийсь замок, щоб можна було в кімнаті закриватися, коли мене б'є чоловік або син.

Хочу допомогти

У мене троє дітей. Ми живемо в дуже важких умовах. Маємо борги в різних банках, ломбардах і «швидкогрошах». Періодично до нас приходять якісь люди з погрозами. Але в нас реально нема що забрати.

Ми живемо в неприватизованій квартирі, чоловік працює в супроводі машини, котра забирає сміття – він прибирає те, що не попало в контейнери. Випиває, нас б'є. Я багато разів зверталася в поліцію.

Зараз вже притишився, але нас почав бити середній син. Йому 14 років, але він дуже сильний. Він вимагає від мене, щоб я йому щось купувала, забирає гроші.

Я допомагаю поширювати косметику Ейвон. І часто мені потрібно віддати кошти, бо одна жінка мені дозволяє брати продукцію без передоплати. І коли я продам – то маю віддати за вартість продукції.

Останнім часом син мене б'є сильно. У мене синці на ногах і руках. А служби кажуть, що притягнуть мене до відповідальності, бо за дитину відповідають батьки. Чоловіку все одно – він мене не захищає. Я в притулок не можу йти, бо вони розгромлять ту квартиру, бо я хоч поліцію викликаю і вони заспокоюються.

Я хочу зібрати кошти хоча би на якийсь замок, щоб можна було в кімнаті закриватися, коли мене б'є чоловік або син.