Любов

31 рік

Я - самотня мама чотирьох діток – трьох синочків і донечки-немовлятка. Порвала стосунки з чоловіком, який вчиняв домашнє насильство і тепер він не допомагає ніяк. Потреба: побути трохи з немовлям, побутова хімія, продукти харчування

Хочу допомогти

Я - самотня мама чотирьох діток – трьох синочків і донечки-немовлятка. Я знайшла в собі сили порвати з чоловіком, який вчиняв щодо мене домашнє насильство. Від цих стосунків народилася донечка, зараз їй 5 місяців.

Мій колишній партнер не допомагає ніяк. Так само мені зовсім не допомагає мама, навпаки, в усьому мене звинувачує. Я вимушено живу в одній квартирі з нею, переїхати та самостійно орендувати житло не можу. Весь побут на мені, мама навіть не поміняє сміттєвий пакет.

Я намагаюся працювати дистанційно, тільки на це в мене дуже мало сил і часу. Я з немовлям 24 години на добу, сім днів на тиждень. А є ще ж і старші діти.

У мене сильне виснаження, постійне недосипання та стрес. Відчуваю себе зовсім самотньою.

Є і борги за комунальні послуги, і трохи кредитів, бо самій витягувати чотирьох дітей дуже важко.

Буду вдячна за будь-яку допомогу: побути з наймолодшими дітьми, щоб я могла хоч трохи відлучатися; продукти харчування, побутова хімія, суміші для немовляти; фінансова допомога.