Наталя

46 років

Донька з інвалідністю, прооперована вже 11 разів. Чоловік помер три роки тому. Потребуємо: 14 тис.грн. боргів за аналізи та консультації Вітаміни групи B у великих дозуваннях Продукти та підробіток

Хочу допомогти

Маю доньку інваліда дитинства - повна розщелина верхньої губи, твердого то м'якого піднебіння, вроджена вада серця.)

Через необхідність догляду та післяопераційної реабілітації мусила піти з роботи. За фахом я - лікар з гігієни харчування. Дитина прооперована вже 11 разів.

Три роки тому помер чоловік - єдиний годувальник. Намагалася влаштуватися на роботу за фахом, або перекваліфікуватися. Відмови через значну перерву у роботі. Минулого року донька склала випускні екзамени та ЗНО та вступила на фізичний факультет КНУ ім. Т.Г. Шевченка. Проте була вимушена покинути навчання через стан здоров'я.

Діагностовано депресивний розлад, патологію ендокринної та нервової системи. Лікування у державних та приватних медичних закладах Києва та Харкова без результатів. З липня цього року спостерігаємося у Харківському медико-генетичному центрі. На разі діагноз не встановлений через брак реактивів. Попередній діагноз - порушення одного з видів обміну.

Реально дитина 17 років має постійні головні болі, запаморочення, постійний депресивний настрій. Влітку у такому стані донька втратила свідомість внаслідок чого отримала черепно-мозкову травму середнього ступеня тяжкості.

Потребуємо допомоги - гроші 14 000 (борги за платні аналізи та приватні консультації, одяг для дівчини на зріст 185 см та взуття 43.5-44 розмір, віддалена робота для мене з платнею 8 000 -10 000 грн., грошова допомога благодійних фондів для консультацій та можливого оперативного лікування у Європі (все що могли в Україні вже зробили)

Також потрібні ліки – вітаміни групи В у великих дозуваннях. Продукти - крупи, нерафінована оливкова олія, дрова або паливні брикети (приватний будинок, дров'яне опалення).

Можу надавати такі послуги: Набір текстів. Редагування медичних текстів. Медичний копірайтинг. Консультування по післяопераційному догляду щелепно-лицьової системи. Ін'єкції, крапельниці та інші медичні процедури у м.Харків (я також і дипломована медична сестра).