Ніна

41 рік

Чоловік дуже побив, декілька років з ним судилася. Через все це - проблеми зі здоров'ям, а ще мама пережила інсульт. Приблизні витрати на лікування - 5 тис. грн. на місяць.

Хочу допомогти

Я завжди мріяла про щасливу сім'ю. Одружилася з хлопцем, з яким разом вчилися.

Я стала дизайнеркою інтер'єрів, а чоловік – робив меблі. Мали спільну фірму, яку по суті «тягнула» я. Знаходила клієнтів, робила ескізи. Він потребував постійного роз'яснення про те що і як робити та допомоги. Жили більш-менш.

Він почав зраджувати та мене бити. Казав: «Я тобі покажу, хто з нас директор!». Дуже дратувався, що клієнти про все зі мною домовлялися. Я спочатку думала, що він зміниться. Але одного разу дуже мене побив. Я просто думала, що вже не житиму – з такою люттю він мене бив кулаками, копав ногами. Коли я повернулася з лікарні, виявилося, що він порізав або знищив по одному з усіх моїх пар взуття – які я збирала в колекцію. Купу моїх речей викинув і виставив з хати.

Далі я кілька років з ним судилася. Було всякого ще – навіть насильство щодо моєї старої хворої матері. Була кримінальна справа, ми відсудили моральну шкоду. Він одружився, народилася дитина в них, він офіційно безробітний. З нього будуть борг стягувати довго-довго.

В результаті усього пережитого у мене зараз серйозні проблеми зі щитовидкою, злоякісні новоутвори в грудних залозах та проблеми з деякими іншими органами. Лікарі скеровують на термінові операції. Мама недавно пережила інсульт і зараз лежить в лікарні через ускладнення. Мені заборонили підіймати важке, але я щодня ходжу до мами в лікарню. Навіть діагностика забирає всі гроші з маминої пенсії, не кажучи вже про ліки чи операції.

Приблизні витрати на лікування - 5 тис. грн. на місяць. Буду вдячна за будь-яку підтримку.

Коли я повертаюся і згадую про свої мрії, я сумно посміхаюся.