Ярина

37 років

Вирвалася з токсичних стосунків. Виховую маленького сина. Рідні допомогти не можуть – самі у скруті. Потреба: замовлення у мене професійних послуг манікюру. Локація: Сихів, Львів.

Хочу допомогти

Виховую сина 1,5 рочки. Більше шести років потерпала від чоловіка. Принижував, обезцінював, підіймав руку, шантажував грошима. Майже в усьому звинувачував мене.

Півроку тому я усвідомила, що це сімейне насилля. І що я не винна у тому, що відбувалося, що я не "недожінка" або т.п.

Із рідних є тільки мама і бабуся. Вони живуть у кавалєрці на 16 м кв. Я не можу жити там з дитиною. Там немає кухні, ванни, дуже сиро, туалет у подвір'ї. Мама має соціальну допомогу по інвалідності із-за проблем із зором. Бабуся отримує пенсію. Допомогти вони не можуть. Дитину зареєстровано в електронній черзі в садок з двох років. Тому розраховую у вересні-жовтні мати можливість для повноцінної роботи.

З чоловіком проживали в орендованій квартирі. Зараз він пішов від нас, на щастя. Але, крім відповідальності за дитину, лишив на мені ще собаку, кішку і акваріум. Тому мені важко розраховувати на переїзд в інше місце проживання - з тваринами брати не хочуть.

Я дипломована майстриня манікюру. Маю удома все необхідне професійне обладнання та матеріали. Локація – мікрорайон Сихів, місто Львів. Потребую ваших замовлень. Зроблю вам чудовий манікюр!