Жанна

21 рік

Батьки вигнали з дому, коли я була у кризовій ситуації – лікувала пухлину в мозку, всі зароблені кошти йшли на лікування. У мене зовсім нема підтримки і всі мене цькують – бо я лесбійка. Хотіла зробити суїцид. Потрібні кошти на житло та їжу, поки я зберуся докупи.

Хочу допомогти

Я багато працювала з дітьми, волонтерила, фотографувала, координувала екологічні проєкти. Жила в Києві, багато працювала, на життя вистачало.

Потім у мене в мозку знайшли пухлину, всі гроші пішли на обстеження та лікування. Було морально важко. Я повернулася в рідне маленьке містечко, попросила у батьків дозволу пожити трохи у батьківському домі.

Мої батьки знайшли мій профіль у соцмережах і прочитали, що я не приховую своєї сексуальної орієнтації – я лесбійка.

Вони почали мене цькувати, ображати, сказали, що їх відлучать від церкви, що я подаю поганий приклад молодшим брату і сестрі. Врешті вони вигнали мене з дому.

Зараз у мене зовсім немає підтримки нізвідки. Я винаймаю дуже дешеве житло, поки власник у тривалому відрядженні. Відчуваю безвихідь, хотіла вчинити суїцид.

Потрібні кошти на оплату житла і їжу. Також мені зараз треба йти до мамолога, бо почалися інші проблеми зі здоров`ям. Хочу поїхати геть з цього міста, але спершу мені треба трохи прийти до тями, зібратися докупи і зібрати кошти на квиток та на перший час на новому місці.