Квітка

18 років

З 6 років в дитячому будинку. В 16 народила, хлопець від мене пішов, коли дізнався, що вагітна. Потрібна дитяча гігієна (підгузники, серветки) дитяча суміш, дуже потрібен дитячий візочок. Продукти (цукор, масло, картопля, чай).

Хочу допомогти

Коли мені було 6 років, я потрапила до дитячого будинку. Це сталося через те, що мама багато пила. Там я провела 6 років. В 12 років мати забрала мене з дитячого будинку. Батька в мене не було він помер у 2008 році. Проте в мене був вітчим, який пив разом з мамою.

Щоб не бачити п'яних батьків, я тікала з дому. В 15 років почала жити з хлопцем, який покинув мене коли я завагітніла, на той час мені було 16. І я пішла працювати, орендувати собі житло. В мене народилася донечка. Зараз їй 1 рік.

Через брак коштів ми майже залишилися на вулиці. Маємо борг за комунальні послуги 7000 грн. В дитини не має підгузників і суміші.

Потрібна дитяча гігієна (підгузники, серветки) дитяча суміш, дуже потрібен дитячий візочок. Продукти (цукор, масло, картопля, чай).

Якщо живете у Білгород-Дністровську, то можу зробити манікюр. Роботи не боюся, беруся за всі пропозиції. Планую влітку піти на роботу, а доньку на кілька годин віддавати у ясельну групу. Мама мені допомогти не може. Хочу також доробити ремонт у дитячій кімнаті, там бетонна підлога встелена килимами.