Майя

34 роки

Чоловік побив мене і викинув нас з дитиною з дому. Нас забрали у кризову кімнату. За кілька днів його посадили в СІЗО за грабіж. Ми залишилися з донькою без коштів. Прошу допомогти поки знайду роботу.

Хочу допомогти

Ми познайомилися, коли мені було вже 30 років, тобто це не було якесь юнацьке захоплення. Я завагітніла, вирішила, що треба народжувати. Ми одружилися.

Потім я дізналася, що в нього паралельно тривали суди і за злочин крадіжку його посадили у в'язницю на три роки. Дочка народилася, коли він був у в'язниці. Я чекала його.

Він вийшов півроку тому, почалися скандали і домашнє насильство. В кінці листопада він виставив нас з дому – я в домашньому одязі, донечка 2,5 рочки в маєчці. Закрився вдома і сказав забиратися геть. Поліція забрала мене з дитиною у кризову кімнату.

Через кілька днів до мене зателефонував слідчий – розшукував чоловіка. Його швидко знайшли і посадили в СІЗО. Йому інкримінують грабіж, прокурорка каже, що йому «світить» до 7 років.

Ми з донечкою повернулися в його квартиру – ключі він передав через слідчих. Органи соціальної опіки та захисту допомагають прописати малу, батько ніби не проти. Але зараз ми залишилися без коштів на життя зовсім – я не працювала, бо сиділа з малою. Зараз активно шукаю роботу онлайн, а в садочок ми стоїмо на черзі, імовірно у лютому нам пощастить.

Поки я щось знайду, якусь роботу – нам дуже потрібна підтримка. Якийсь благодійний фонд дав нам крупи та масло, тим і харчуємося. Але вже два тижні дитина не бачила овочів, фруктів. Допоможіть будь ласка, можна продуктами харчування.