Одарка

27 років

Бив так, що я чорна ходила, вся у синцях, навіть ґвалтував… Я пішла від нього, з трьома дітьми. Якось давала собі раду. Але зараз закінчилися дрова, нема чим обігріти хату. Влаштувалася на нову роботу треба протриматися місяць до зарплати.

Хочу допомогти

Я живу у маленькому селищі, з трьома дітьми. Батько першої дитини відмовився від нас відразу як дізнався, що я вагітна. Але я вирішила що маю зберегти дитину і народила чудового хлопчика. Коли сину було два роки, я познайомилася з чоловіком. Спершу видавався цілком адекватною людиною. Але коли народилася наша спільна донька, я побачила його справжнє обличчя: пив страшно, не працював, а як десь щось заробить, то все ішло на алкоголь. Бив так, що я чорна ходила, вся у синцях, навіть ґвалтував… Я отримувала виплату на дитину і працювала. Потім я перестала все це терпіти і пішла.

Виявилося, що на той час я вже була вагітна меншою дитиною. Я народила другу дівчинку, зараз їй вже два рочки. Останнім часом дуже тяжко: діти часто хворіють та і я сама також, тому наскладалися появилися борги за комунальні послуги. Я трохи позичала гроші у знайомих, бо не вистачало коштів лікуватися всім нам. А тепер ще закінчилися дрова… Я не знаю чим далі обігріти хату і коштів на це нема.

Я тільки влаштувалася на нову роботу, зарплата ще не скоро, а прожити цей місяць якось потрібно. Я все життя сама вирішувала свої проблеми, а зараз я у глухому куті і не знаю як прожити до зарплати. Пічка, якою ми топимо вдома та на якій одночасно готуємо їсти - у поганому стані, потребує ремонту, але до весни протягне. Тільки її вже нема чим топити…