Ріта

40 років

Хочу вирватися з токсичних відносин і врятувати сина. Чоловік не працює півтора року і не хоче. Він принижує мене та налаштовує дитини проти мене. Хочу вийти з цього замкненого кола, зняти кімнату та розлучитись.

Хочу допомогти

Хочу вирватися з токсичних відносин і врятувати сина.

Мені 40 років і я ніколи не могла подумати, що щось подібне може трапитися зі мною. Зараз я в підготовці до розлучення, але не все так просто. В чоловіка великі борги в банках і за комунальні послуги.

Я тягну все, на мінімальну зарплату – щодня прибираю 18 кабінетів на двох поверхах. У всьому собі відмовляю, щоб хоча би якусь маленьку частинку сплатити за комунальні послуги - постійно приходять листи з попередженням.Чоловік півтора року не працює і не хоче. Син закінчив перший клас.

Школа, їжа, одяг і все інше тільки на мені. Я відчуваю, що вже здаюсь, вигораю морально і фізично.

Чоловік вже продає з квартири дрібні речі, купує собі спиртне, шоколадки, а я не знаю як розділити мізерну платню на все і всіх. Чоловік морально мене принижує і знецінює, почав піднімати на мене руку, сидить в комп'ютерних іграх і дитину до цього заохочує. Налаштовує сина проти мене. Дитина потребує психологічного огляду, бо дуже неврівноважений.

Хочу вийти з цього замкненого кола - зняти кімнату або спільну двокімнатну квартиру із ще однією мамою у такій самій ситуації. Бажаний район Львова - Сахарова-Податкова.

Потрібні кошти хоча б на перший час, щоб зняти кімнату і оплатити держмито за розлучення. Боюся ще більших боргів, які ділять порівно між подружжям.

Можу робити укладку волосся, фарбування, накрутити локони за символічну оплату. Зараз вчуся на соціальних курсах перукарської майстерності.