Юліана

23 роки

Брат погрожує вбити, батьки попросили лишити дім Надаю послуги репетиторки з польської мови

Хочу допомогти

Я зараз живу у притулку. Сталося так, що у вересні до квартири моїх батьків, де я жила, прийшов мій рідний брат. Він був п"яний. Після скандалу з мамою, який він влаштував, я вийшла зі своєї кімнати, щоб захистити маму, а він накинувся на мене і дуже сильно мене побив. Я викликала поліцію, вони приїхали, зі всіма поговорили, сказали, щоб я пішла в травмпункт, бо я написала заяву. Після цього випадку все закрутилося...

Батьки мене почали звинувачувати, що я хочу посадити рідного брата. Після того як дільничний викликав його в райвідділ і мама була з ним, мама прийшла додому і почала на мене тиснути: "Навіть чужі люди в поліції кажуть, що це треба в сім'ї вирішити!" Після цього почалося пекло. Щодня вони мене питали, чи я забрала заяву, що мене ніхто не просив захищати маму. А потім брат переїхав до нас.

Однієї ночі ввірвався до мене в кімнату з погрозами мене вбити. Почав мене душити. Мене тоді врятували батьки, які почули мій крик. Батьки сказали, що я маю піти від них. І я пішла. Зараз я в притулку. Працюю репетитором польської мови й збираю гроші, щоб зняти хоча б якусь кімнату окремо від моїх батьків і брата.

Якби знайшлися люди, котрі хочуть покращити свою польську мову - я готова допомогти! Я вчилася у Польщі тому вільно володію польською мовою! Буду вдячна за допомогу!